sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Lokarin blogi                    

Herran rauhaa...

On neljännen kirjoituksen aika. Kiitos ja ylistys Herrallemme Jeesukselle Kristukselle. Sain siirron vastikään Vaasan vankilasta takaisin tänne Pelson vankilaan,  kiitos Herralle. Ja rukoukset tulivat ja menivät perille Taivaan Isälle, ja kun olin ollut täällä vain muutaman päivän, eivätkä vartijat nostaneet edes minua osastolle vaan olin tulo-osastolla, selliini tuli työpäivän aikana mies ja heti aloimme keskustella hengellisistä asioista ja Jeesuksesta. Ja siinä myös selvisi samalla että hän oli yhden minun tärkeän uskonveljeni lapsuuden ystävä. Ja kun ovi aukesi seuraavan kerran kun oli ruuan aika, tuli myös posti.  Ja siinä oli kirje juuri tuolta veljeltä josta puhuimme!  Se oli Jumalan vahvistus siitä että tämän sellikaverin Herra itse oli lähettänyt. Kun keskustelimme illalla Jeesuksesta ja menin aikaisin nukkumaan, nukahdin  ja heräsin siihen että tämä uusi  sellikaverini herätti minut ja sanoi että voisinko auttaa ja neuvoa häntä kun hän haluaisi antaa elämänsä Jeesukselle. Rukoilimme yhdessä ja julistin synnit anteeksi Jeesuksen  nimessä ja veressä. Amen!!

Mietin aamulla näinkö unta  mutta tiesin että tämä ei ollut unta vaan täyttä totta. Ja rukoiltiin yhdessä aamulla ja luettiin Raamattua ennenkuin lähdin töihin. Ennen tätä tapahtumaa olin ollut todella masentunut niin yhtäkkiä  kaikki muuttui iloksi ja riemuksi. Kiitos Jumalan.
Ja siitä että sellikaverini löysi elämäänsä Jeesuksen ja pelastui.
Mutta tästä onkin alkanut täydellinen Jumalan ihme . Ja olemme yhdessä julistaneet täällä Pelson vankilassa evankeliumia. Ja Herra on puhunut meille molemille että; menkää ja kertokaa mistä olette pelastuneet (Matt 28:18-20) ja se mitä Herra on nyt tehnyt niin on ihme. Vajaassa kahdessa viikossa 12 vankia on tullut uskoon, joinakin päivinä on tullut uskoon kaksi vankia, joinakin yksi. Kunnia Herralle Jeesukselle.
On valtavaa kun rukoilin että saisin sellaisen työtoverin rinnalleni joka voisi julistaa evankeliumia kanssani ja  näin Herra kuuli rukoukset. Uskomaton juttu. Ja "herätys" täällä jatkuu ...
Maallisesti ajateltuna en ymmärtänyt siirtoani Vaasasta tänne Pelsoon. Mutta hengellisesti ymmärrän miten Herra järjesti minut tänne ja sillä oli todella suuri merkitys, Kiitos Jumalan.
Iloitsen suuresti kun saamme uuden työtoverin kanssa puhua evankeliumia ja johdattaa uskon tielle vankeja. Halleluja.

Pyydän Teitä rakkaat veljet ja siskot että rukoilisitte herätyksen jatkumisen puolesta.

Kiitos.

Tervehtien Teitä täältä Pelson vankilasta

Pekka Korkala 9.6.2015

"Jumalan armosta minä olen se mikä olen ja missä olen." Amen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.