perjantai 25. joulukuuta 2015

Joulublogi 2015

Herran rauhaa ja tervehdys täältä Laukaan avo-vankilasta. Minut siirrettiin syyskuussa yllättäen Pelson suljetusta laitoksesta  tänne ja siitä kiitos Jumalan.  Minulla lähtee 16 vuosi käyntiin vankiloissa Suomessa ja tämä on 16 vankila missä olen Suomessa ollut. Mutta ei enempää tästä vaan siitä mitä Jeesus on tehnyt Suomen vankiloissa ja varsin lyhyessä ajassa. Lokakuun alussa saimme armon aloittaa veljes-sisarpiirin Laukaan vankilassa joka on ensimmäinen yhteinen piiri Suomen vankiloissa ja me saamme olla, miehet ja naiset, ilman henkilökunnan valvontaa siellä.

Meille on siunaantunut erityisen ihana vankilalähetti, Mailis Koponen, jonka sairauksien puolesta pyydämme tässä myös rukousta. Sairauksista huolimatta hän  jaksaa kuljetella erilaisissa tilaisuuksissa meitä ja kasteella on jo käynyt 4 henkeä piiristä. Erityisesti naisvankeja Herra on siunannut ja heistä on yli puolet uskossa. Veljes-sisarpiiri kokoontuu 2 kertaa viikossa  josta kiitämme Herraamme Jeesusta Kristusta.

Joulu vankilassamme on erittäin hiljaista aikaa, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta vangit pääsevät viettämään vankilomille aikaa läheistensä kanssa. Olemme myös päässeet viettämään joulujuhlia eri seurakuntien ja sekä veljes-sisarpiirin  kanssa täällä vankilassa. Erityisesti haluan mainita Laukaan vapaaseurakunnan joka on ottanut tälläiset kurjat syntiset rikolliset vastaa avosylin.
Tässä Jumala vaikuttaa rakkaudella ja tunnemme vilpittömästi että olemme armosta samalla viivalla ja myös  armosta olemme saaneet paljon esirukoilijoita. Siitä kiitämme Herraa.

Lopuksi haluan mainita kuinka Jumala on tehnyt historiaa Suomen vankiloissa reilun kahden vuoden aikana. Yli 150 vankia on tullut uskoon ja lisää tulee...
"Herätys" loppuu vasta kun Herra haluaa.

Kiitos ja Kunnia kaikesta Herralle Jeesukselle Kristukselle.

Siunausta ja Jumalan valtavaa armoa sekä rauhallista joulua ja siunattua uutta vuotta toivoo
Laukaan avo-vankilan veljet ja sisaret.

Pekka korkala  25.12.15 Laukaan vankilassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.