tiistai 17. helmikuuta 2015

Lokarin blogi 17.2.2015

Herran rauhaa ja tervehdys täältä Vaasan vankilasta.

On toisen kirjoituksen aika kiitos Herralle.

Aiheena on nyt rukous!

Tässä blogissani tahdon painottaa sitä asiaa kuinka Jeesus Kristus voi pelastaa millaisen ihmisen tahansa, väriin katsomatta. Viime aikoina on ollut paljon puhetta islamin uskosta ja täällä Vaasan vankilassakin se näkyy. Täällä oli tammikuun lopussa tulipalo. Sellissä oli kaksi muslimimiestä- Toinen heistä yritti polttaa sellin sekä molemmat hengiltä. Onneksi henkilökunta ja palokunta ehtivät väliin. Toinen heistä luki koraania ja puhkui "pyhää vihaa" ja toinen nukkui. Nukkuva mies heräsi siihen kun selli oli jo tulessa. Koraania lukenut mies vietiin keskussairaalaan paikattavaksi ja sieltä poliisien saattamana pakkohoitoon. Palosta selvinyt mies tuli meidän uskovien vankien luokse ja menimme yhdessä rukoilemaan hänen selliin  ja hän antoi elämänsä Jeesukselle. Myöhemmin saimme siunata hänet kirkossa muiden veljien joukkoon. Nyt hän kiertelee täällä meidän kanssa selleissä kertomassa Jeesuksesta ja rukoilemassa vankien puolesta.

Täällä on paljon erikielisiä vankeja ja Citymission on toimittanut eri kielillä Raamattuja, rukousvihkoja sekä hengellisiä dvd-levyjä. On ollut valtavaa kun olemme saaneet iloita ja riemuita uskoon tulleiden vankien puolesta. Kaksi päivää sitten eräs vanki antoi itsensä Herralle. Kiitos ja kunnia Herralle. Ja eilen tuli eräs liettualainen uskoon...halleluja

Rukousvastauksia on tullut ja tässä seuraava: Muslimista kristityksi kääntynyt Boby Masih -veljemme Tukholmasta sai uuden passin Oslosta. Sillä matkalla olikin monta Jumalan ihmettä jotka haluan jakaa.
Vankitoverini toimittaja-ystävä kirjoittaa seuraavaa:
"Kirjeesi tulon ajoitus oli taas loistavaa Jumalan työtä. Nimitäin kun kerroit ,että olette ottaneet Bobyn oikein erityisrukousaiheeksi, niin nyt on tapahtunut paljon.
Boby oli lähdössä passinhakureissuun Osloon ja jännitti matkaa koska viisumi umpeutunut, uutta ei enää myönnetty ja viisumittomana ruotsista poistuminen on riski. He lähtivät yhdessä suomalaissyntyisen ystävän, Matiaksen kanssa matkalle autolla kohti Osloa. Rajalla kaikki autot tarkastettiin mutta kun tuli Bobyn vuoro, rajavartija katsoi heitä päin mutta ei reagoinut mitenkään ja he pääsivät läpi ilman tarkastuksia! Matkalla oli ruuhkaa, he olivat jo myöhässä sekä heillä ei ollut korttia millä maksaa. Kun he pääsivät perille suurlähetystöön, siellä oli vastassa hymyilevä mies joka kysyi miten voi auttaa. Hän ei ollut virkailija vaan asiakas. Hän antoi vuoronsa Bobylle ja otti upouuden kortin taskusta ja tarjoitui maksamaan Bobyn passin!! Hän puhui Bobyn äidinkieltä urdua ja sekä englantia. Siellä oli pakistanilaisnen virkailija joka tutki Bobyn vanhan passin ja huomasi Bobyn kristityksi. Mies kyseli Tukholman kristityistä  pakistanilaisista (heitä on ehkä kymmenkunta) Sitten virkailija kertoi että on itsenkin kristitty! Tämä virkailija ei ollut ennen tavannut kristittyä pakistanilaista. Boby sai rukoilla tämän miehen puolesta ja passi-asiat kyllä järjestyi. Ja kotimatka sujui todella hienosti.

Kyllä kannattaa rukoilla ja Jumalan voima on valtava ja rukoukset on vahvoja aseita. Siksi rakkaat veljet ja sisaret rohkaisen rukoilemaan kaikkien ihmisten puolesta.
Meitä uskovia vankeja täällä Vaasan vankilassa on aika paljon. Haluamme kiittää rukouksistanne. Lopuksi sanon: Että vaikka olen vanki, olen sisäisesti vapaa. Halleluja... Siitä kiitän Jeesusta.
Pekka Korkala Vaasan vankilassa 17.2.15


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.